Föreningen

Tennisen är en mycket gammal sport i Sundbyberg. Redan under 1900-talets första decennium anlades en bana, som emellertid i början av 30-talet måste läggas ned för att ge plats åt stadens och industriernas expansion. Bristen på banor varade inte länge utan redan 1937 anlades grusbanorna i Tuleparken. Detta födde hos en krets av spelare tanken att genom bildandet av en klubb ge fastare former åt sportens vidare utveckling i Sundbyberg. Den 29 april 1937 bildades således Sundbybergs Tennisklubb.

Vår nuvarande hall byggdes 1985. I hallen bedrivs en aktiv tränings- och tävlingsverksamhet alltifrån spel i högsta divisionen till ren motionstennis. För de allra yngsta har klubben en aktiv juniorverksamhet och för seniorer bedrivs varje helg gruppspel i matchform. Klubben arrangerar regelbundet såväl interna som externa tävlingar. Vår reception/cafeteria sköts sedan 1 november 2014 i egen regi av ett dotterbolalg till Tennisklubben. Där kan du avnjuta allt från kaffe/kaka till lättare luncher.

Idag är vi 592 medlemmar, 3 hedersmedlemmar, 387 seniorer, 5 passiva medlemmar och 197 juniorer.

Uppdaterad: 17 JUN 2015 15:11

BOKA DIN TID I MYCOURT HÄR

Logga in nedan med din email och ditt lösenord för att komma till webbokningen.
Kommer du inte ihåg ditt lösenord klickar du här: Glömt lösenord?

Har du ännu inte registrerat dig som användare på Mycourt klickar du bara här: Registrera.
(Notera att klubben kan ha lagt till dig redan, pröva klicka på Glömt lösenord? ange din epostadress för att se om du redan har ett konto)

ANSÖK OM MEDLEMSKAP

Senior: 200 kr i inträdesavgift och 300 kr i årsavgift (verksamhetsår 200701-210630)

Junior: 100 kr i inträdesavgift och 150 kr i årsavgift (verksamhetsår 200701-210630)

För att ansöka om medlemsskap i Sundbybergs Tennisklubb
maila till kansliet
namn, adress, telefonnummer,
fullständigt personnummer.

Därefter får du ett svar med betalningsinstruktioner.
Formellt väljs du sedan in av styrelsenFrågor och svar
rörande hantering av personnummer enligt GDPR finner Du här

Postadress:
Sundbybergs TK - Tennis
Rackethallen, Örsvängen 10
17451 Sundbyberg

Kontakt:

r rening är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten

som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten.

Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och
delar på pengarna.

KLICKA PÅ FILMEN NEDAN FÖR ATT SE VÅR FINA HALL